Bekijk video

Onze tuindeur staat open

1/ Formule bezoek aan kruidentuin van Herbas ( Hertog jan )

Gedurende 90 min krijgt u door onze kok/herborist David een rondleiding in onze kruidentuin van 60 verschillende kruiden, ziltekruiden, eetbare bloemen... U krijgt informatie hoe de kruiden kunnen gebruikt worden.

 cocktail , cava , of verse ice tea aangeboden zit inbegrepen ( op voorhand vermelden )

Prijs : 10 euro / persoon (min 10-max. 20 personen)

  

2/Formule wilde kruiden - ziltekruiden kennen in Cadzand

 In Cadzand een twee urende rondleiding van onze kok/herborist David. U krijgt een doosje om zelf te verzamelen en leert welke ziltekruiden en wilde kruiden er zijn en waarvoor ze gebruikt kunnen worden.

Periode : Mei - September

Prijs : 25€/persoon (min10-max 20 personen)

 

3/HERTOG JAN kruidentuin proeven en bezichtigen met David Van Steenkiste van HERBAS

Deze zomer kan u  de 1 hectare grootte kruiden- en eetbare bloementuin van het voormalige driesterrenrestaurant Hertog Jan bezoeken.

Sedert een jaar is David Van Steenkiste, kok en herborist, met zijn bedrijf Herbas, de leverancier van zeldzame kruiden en eetbare bloemen aan Hertog Jan, Less… en diverse andere sterrenrestaurant in Vlaanderen en Nederland.

Hij onderhoudt met zijn medewerkers, waaronder enkele personen met een beperking, de kruidentuin van Hertog Jan alsook de twee 50m lange tunnelserres. Hij plukt en levert dagvers geplukte kruiden over heel Vlaanderen.

U kan deze zomer, na afspraak en in groep, een begeleid bezoek brengen aan deze kruidentuin op het domein van Hertog Jan.

David vertelt er u over het gebruik van de verschillende kruiden. Er is natuurlijk de mogelijkheid om de bloemen en kruiden te proeven. 

Meer info via info@herbas.be

  

Neem met ons contact indien u een andere formule wenst.
We kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen in onze pluktuin!

 

Het Herbas Team
David en Bernard Van Steenkiste