Bekijk video
0cart

Wie zijn wij

 

Van Steenkiste DAvid was tot 2015 als chef aan de slag in verschillende gastronomische restaurants voor hij Herbas oprichtte, waar hij z’n echte passie kan beleven: het kweken en plukken van kruiden in het wild en in z’n eigen tuin.

Herbas richt zich vooral tot de horeca en biedt hen verse kruiden en eetbare bloemen aan, maar ook gevriesdroogde kruiden, zeewiersoorten en in het wild geplukte kruiden. Daarnaast levert het bedrijf ook gratis advies: chefs kunnen hun menu naar Herbas doorsturen, waarop van Steenkiste hen dan adviseert welke kruiden of eetbare bloemen daar perfect zouden bij kunnen matchen.

 

Yess we zijn verhuisd !! Met veel trots kan ik jullie zeggen dat HERBAS vanaf vandaag zijn activiteiten uitvoert vanop het prachtige domein Hertog Jan vanGert de Mangeleer Joachim Boudens

Hertog Jan is nog open tot 22 december, erna komt de tuin vrij waardoor ik de kans krijg HERBAS hier verder te laten groeien. 

Volgend jaar mogen jullie verschillende nieuwigheden verwachten. 

Keep you posted !!